Peugeot RCZ 1.6 THP

2011.02.23. 09:47

És igen...Visszajöttem tesztelni ujra...Első alanyom ez a gyönyörű Peugeot RCZ 2010-es modell.

Az RCZ az egyik legjobb dolog, ami a Peugeot-val az utóbbi években történt.Az RCZ, ha úgy vesszük, nagyon jó kis autó.Ezzel az autóval bárhol megjelenhetünk.Némelyek szerint ez egy női autó,de ez nagyon nem igy van.Dehát izlések és pofonok.Női autó-nem női autó,jó kis járgány.Vezetni nem egy nagy élmény,de azért kanyarokban van egy kis dolgunk vele.Van úgy,hogy kanyarokba kicsit befarol,de könnyen egyenesbe lehet hozni,csak egy kis ellenkormányzás kell neki.Ejtsünk szót a formájárol is.A franciák, ugye, különös tekintettel a PSA konszernre, már legalább egy évtizede azzal a stratégiával lépnek az autópiacra, hogy a formáik jók, a belterek a kisautóiknál is elviselhetők.A szélvédő erősen döntött, a tető alacsony, a tetőívek a jövő hetet is kitakarják.

A 200 lovas, 1,6-os benzines turbó zseniálisan megy. 7,6 másodperc a 0-100, 237 km/h a végsebesség.Jó megy, rugalmas, a kis motor-nagy turbó kombinációt viszonylag kevés otrombasággal hozták le, imádjuk ezt a motort, mióta a világra jött.Elsőkerék meghajtás jellemzi.Felépitmény coupe...Az autó tömege 1300 kg.Szerintem ez jó arány.

Az autót TomWin készitette.Nagyon jó lett,egyik legjobb munkája.Nos,néhány kép:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belső nagyon kidolgozott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szép rendszám-megvilágitás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az orra is szép,kidolgozott.

Letölthető a games.reveur.de -ről,vagy TomWin oldaláról.

A bejegyzés trackback címe:

https://wr2addons.blog.hu/api/trackback/id/tr772682579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása