Köszönet és üdvözlet.

2009.08.03. 21:10

Köszönet és üdvözlet egyszerre!

 

Köszönet a meghívásért,és üdvözlet az olvasóknak,akik remélem egyre többen lesznek. Remélem sikerül számukra érdekessé és mindennapi olvasnivalóvá tenni ezt a blogot.

 

Még sosem írtam blogot,remélem nem lesz sok helyesírási,fogalmazási és egyéb hibám.

 

Kezdésként legközelebb arról szeretnék írni,hogy hogyan kezdődött nálam az először Mercedes Benz World Racing,majd később és azóta is,a World Racing 2 modding.

Utána az első autókonvertálás,editcar készítés később pályakonvertálás és egyéb nyalánkságok történetét mesélem el. Esetleg akár megírhatnátok hogy egyáltalán érdekel e valakit amiről írni fogok,vagy legyenek más témák.

 

Nem igérem hogy minden nap,sőt hogy minden héten írok mert itt a nyár és sok a munkám (klímaszerelés) stb,stb. Természetesen amint hidegebb lesz az idő több időm lesz.

 

Üdvözlettel:Mindkiller

A bejegyzés trackback címe:

https://wr2addons.blog.hu/api/trackback/id/tr691286773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wr2addons 2009.08.03. 21:34:15

Csak annyit tudok mondani, hogy sok szeretettel Üdvözlünk, és várjuk írásaid!:)
süti beállítások módosítása