...Azaz egy csodálatos barátság kezdete. Az úgy kezdődött hogy a szomszéd srácot megkérdeztem van e valami jó autós játéka,mert beleuntam a Half Life 1 moddingba. Aztmondta most szedte le torrentről,valami mercis racing vagy mi a fene...

Ez volt a Mercedes Benz World Racing. Mennyi autó,mennyi pálya,milyen jó. Nézegettük neten a külfödi fórumok képeit,és egyszercsak:nekünk nincs is olyan autó benne! Hát de hogy,most mi,vagy miért??!! Rájöttünk hogy lehet AddOn autókat beletenni Krom mester nagyszerű MBWR Managerével! Na de mi az az editcar? Hoppá,el lehet állítgatni az autót! Odanézz,ültetve van,azta hogy megy úúúú...

Hát így kezdődött. Mire belemerültem volna hogy hogyan lehet modellezni,konvertálni,pályát csinálni,addigra kijött a World Racing 2.

Na hajrá,játsszuk végig! Elsőre nem ment. Másodikra sem,sokadikra igen. Kezdésnek megnéztem hogy mekkora különbség van az MBWR-es és a WR2-es AddOn autók között. Szinte semekkora,egy kis szöszöléssel már mehetnek is át,csak a futóművel és a hanggal valamint a könyvtárnevekkel kellett variálni.

Első hivatalos MBWR-WR2 "konvert"-em a Nagy BORG mester (www.theborggaming.net/community/forumdisplay.php) által az MBWR-be konvertált Mitsubishi Lancer Evo 7 amelyet az előbbi oldalon megtaláltok és letölthettek itt:

 

 

 

 

 

 

www.theborggaming.net/community/showthread.php

Aztán egy "J" nevű srác által konvertált Peugeot 206 GTi volt a következő:

 

 

 

 

 

 

 

www.theborggaming.net/community/showthread.php

 

Legközelebb az első igazi konvertálásról és annak viszontagságairól írok,ha érdekel valakit... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://wr2addons.blog.hu/api/trackback/id/tr861289270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása